Ultima Oră

Două minore din Vâlcea, dispărute în drum spre şcoală!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară verificări cu privire la dispariţia a două fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea.

La data de 04 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la şcoală şi nici la domiciliu nu a revenit.

În fapt, la data de 04 martie a.c., numita Predescu Nicole Elena a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a merge la Şcoala Gimnazială nr.10 din municipiu Râmnicu Vâlcea, însă aceasta nu a ajuns la cursuri şi nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificările efectuate s-a stabilit faputl că, minora este plecată împreună cu prietena şi colega ei de clasă, Coman Diana.

Conform ultimelor informaţii, Nicole Elena Predescu nu este la prima dispariţie de acest gen. Fata este recidivistă, iar ultima dată când a fost dată dispărută s-a întâmplat chiar în data de 29 ianuarie 2019, când a procedat la fel ca şi azi. Adică a plecat de acasă spre şcoală, nu a ajuns nici la cursuri şi nici la domiciliu nu s-a mai întors. Atunci, minora a fost localizată la Buzău datorită unei aplicaţii de pe telefon şi redată familiei.

Predescu Nicole Elena are o înălţime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr şaten deschis, lung, nas drep, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâş de culoare kaki cu glugă cu blăniţă maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidaşi de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Coman Diana are o înălţime de 1,60-1,65m, greutate 55 kg, păr şaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domicliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâş de culoare neagră, jeans de culoare neagră şi ghete maro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...