Eveniment

„La doi Paşi”, inaugurat în comuna Măciuca

Familia Niţu reprezintă în continuare un sprijin pentru comuna Măciuca. Săptămâna trecută, fratele omului de afaceri Dan Niţu a deschis primul magazin „La doi Paşi”. Metro Cash & Carry, cel mai mare retailer din Romania, a lansat în acest an franciza „La Doi Paşi”, brand care reuneşte 200 de magazine de proximitate, deţinute de mici comercianţi independenţi.

La inaugurarea marketului „La Doi Paşi” din localitatea Măciuca , au participat atât patronul Damilei, Dan Niţu, şi fratele acestuia Laurenţiu, reprezentanţii Metro, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Bogdan Pistol, cât şi edilul localităţii Măciuca, Nicolae Văduva. Investiţia extrem de importantă pentru cetăţenii din localitate şi nu numai, vine ca o completare a programului de dezvoltare în această zonă. Prezentă la eveniment, Camelia Nicolescu, directorul Metro Craiova, a declarat că acest magazin a fost realizat într-un timp record, două săptămâni, respectând toate condiţiile colaborării. „Pentru noi este un eveniment foarte important, atât pentru clientul nostru, Simparom Impex, cât şi pentru compania noastră, Metro. Magazinul „La doi Paşi” face parte din franciza pe care Metro a lansat-o anul acesta. Sunt foarte mândră că firma Simparom a ales să lucreze şi să colaboreze cu noi, deoarece reprezintă unul dintre cei mai importanţi clienţi. Îi asigur că vor avea din partea noastră tot sprijinul. Le doresc succes, cât mai multe încasări, vânzări spectaculoase şi aştept deschideri de noi magazine în alte localităţi”, a declarat săptămâna trecută Camelia Nicolescu.

Dan Niţu, sprijinit de cetăţenii din Măciuca la alegerile pentru Parlament

"Este o perlă, a treia, zic eu, după realizările din anul 2012 şi aici mă refer la promovarea echipei de fotbal Damila Măciuca şi centrul de afaceri de la Râureni.", Nicolae Văduva, primar localitatea Măciuca

De asemenea, patronul societăţii Damila, Dan Niţu, cel care va candida la alegerile din 9 decembrie pentru primul său mandat la Senat, pe colegiul Brezoi-Horezu, a precizat că, deşi nu este prima investiţie de acest gen în comuna Măciuca, cetăţenii din mediul rural merită să se bucure de magazine şi produse de calitate. „Vreau să îi mulţumesc fratelui meu care s-a ocupat îndeosebi de acest magazin. Suntem alături de cetăţenii din Măciuca şi vrem ca şi aici să fie magazine şi produse de calitate. Le doresc oamenilor să se bucure de acest magazin”, a precizat Dan Niţu. Localitatea Măciuca este una dintre cele mai dezvoltate din judeţul Vâlcea, autorităţile locale apreciind că deschiderea unui astfel de market este a treia mare realizare după succesul echipei de fotbal Damila şi inaugurarea centrului de afaceri de la Râureni. „Priceperea lui Laurenţiu Niţu a făcut ca, la doi paşi de noi, să se găsească acest magazin, care este o perlă, a treia, zic eu, după realizările din anul 2012 şi aici mă refer la promovarea echipei de fotbal Damila Măciuca şi centrul de afaceri de la Râureni. Este un mare succes şi pentru familia Niţu, iar eu îi doresc lui Dan Niţu să fie o mare realizare pentru comună, să fie senatorul nostru, pentru că noi îl vom susţine”, a declarat edilul localităţii Măciuca, Nicolae Văduva.

Pistol: „Judeţul Vâlcea suferă din punct de vedere economic”

Până acum, în judeţul Vâlcea au fost deschise şase astfel de magazine, însă investiţiile nu se vor opri aici. Vicepreşedintele CJ Vâlcea, Bogdan Pistol, salută astfel de demersuri care vor ajuta judeţul, care suferă din punct de vedere economic. „Este o investiţie foarte bună pentru toată zona, care dă plus de valoare atât ca nivel al afacerii companiei Simparom, cât şi ca mod de a civiliza consumul în această zonă. Cu astfel de investiţii, comuna Măciuca şi toată zona se apropie de ceea ce credem noi că înseamnă consumul european şi, asocierea între cele două companii, Simparom parte dintr-un grup mai amplu, şi Damila va fi una de succes. Sper ca partenerii de la Metro să investească în continuare în judeţul Vâlcea. CJ crede că astfel de demersuri trebuie încurajate şi sperăm ca şi în alte localităţi să existe astfel de investiţii. Cred că ceea ce fac fraţii Niţu, Laurenţiu, de data aceasta, înseamnă un plus pentru judeţul Vâlcea şi sperăm ca şi alţi înterprinzători să reuşească astfel de lucruri”, conchide Pistol.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

09.08.2018 - 21:21Birgaoanu Mihaela:Sunt si eu interesata sa colaborezi cu Dumneavoastra daca se poate am avut magazin 10 ani dar pentru copil am inchis acum se cer prea multe si nu mai am posibilitati,

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...