Administraţie

Satele din Mehedinţi, modernizare cu fonduri de la Guvern

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi vicepreşedintele Ionică Negru, alături de secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă, au mers sâmbătă, în comuna Dîrvari.

La sediul Primăriei, în prezenţa viceprimarului comunei şi a consilierilor locali, primarul Ionuţ Gîrgă a semnat contractul de finanţare pentru obiectivul de investiţii “Modernizare uliţe în localitatea Gemeni, comuna Dîrvari”. Fondurile în valoare de 10,1 milioane lei pentru asfaltarea drumurilor din sat provin de la Guvernul României, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II.

“Finanţarea acestui obiectiv este o dovadă că, atât la nivel guvernamental, cât şi la nivel judeţean, ne preocupă în egală măsură, modernizarea comunităţilor locale, indiferent de apartenenţa politică a domnilor primari. Îi doresc mult succes domnului primar în implementarea acestui proiect deosebit de important pentru locuitorii din Gemeni!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...