Eveniment

Acţiune a poliţiştilor în şcoli

În contextul derulării Programului Naţional „Şcoala Siguranţei Tedi”, dezvoltat de Inspectoratul General al Poliţiei Române în colaborare cu Maspex România şi Ministerul Educaţiei Naţionale, poliţiştii vâlceni au desfăşurat activităţi preventive privind siguranţa pe stradă, precum şi în mediul online.

La data de 25 şi 26 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au interacţionat cu elevii claselor gimnaziale, din comuna Ioneşti şi din municipiul Drăgăşani, pe teme privind siguranţa pe stradă şi în mediul online. La activitatea desfăşurată au participat şi cadre didactice.

Reprezentanţii Poliţiei Române îşi doresc să contribuie la siguranţa celor mici atât în mediul şcolar, în societate, acasă, ca participanţi ai traficului rutier, cât şi în mediul online.

Au fost prelucrate informaţii cu privire la modul în care trebuie să ne comportăm în calitate de pietoni, cum traversăm strada, cum respectăm regulile de circulaţie, dar şi cu privire la măsurile pe care trebuie să le adoptăm atunci când ne jucăm în mediul online sau ne facem noi prieteni şi socializăm online.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...