Administraţie

Sistem de alimentare cu apă la Negreşti, cu fonduri guvernamentale

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a participat marţi, 26 februarie 2019, la predarea amplasamentului de către primarul comunei Malovăţ, Ion Michescu pentru demararea lucrărilor de alimentare cu apă în satul Negreşti. Lucrările ar trebui finalizate în luna septembrie.

Este vorba despre un proiect finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, cu o valoare de peste 1,16 milioane lei.

”Săptămâna trecută a fost predat amplasamentul pentru foraj, iar astăzi, pentru trasarea aliniamentului conductelor. Îl felicit pe domnul primar Ion Michescu pentru faptul că a realizat acest proiect pentru localnicii din Negreşti, întrucât oamenii aveau nevoie de această investiţie pentru a duce un trai decent. După realizarea sistemul de alimentare cu apă, drumurile vor fi asfaltate. Iată, încă o data, că Programul Naţional de Dezvoltare Locală al Guvernului PSD-ALDE se derulează cu succes în judeţul Mehedinţi şi îmbunătăţeşte condiţiile de viaţă ale oamenilor din mediul rural!, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Pentru comuna Malovăt s-au semnat de asemenea, pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală II pentru construirea podului peste pârâul Matca Visenilor, în localitatea 23 August, pentru extinderea, reabilitarea şi dotarea Şcolii Primare din satul Malovăţ, pentru realizarea reţelei de canalizare şi staţiei de epurare în satele Malovăţ şi Colibaşi, dar şi pentru modernizarea drumurilor de interes local în comuna Malovăţ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...