Monden

”Pianul cu Poeme”, eveniment de excepţie la Teatrul Anton Pann a încheiat o săptămână de acţiuni derulate sub genericul ”De Dragobete, Vâlcea iubeste româneşte”

Prezenţa frumoasei actriţe, Daniela Nane, în ziua de Dragobete la Rm Vâlcea, a făcut ca Sala Mare a Teatrului Anton Pann să fie neîncăpătoare pentru publicul dornic de a o vedea. De la personalităţi din toate domeniile precum ÎPS. Varsanufie- arhiepiscopul Arhiepiscopiei Râmnicului, Constantin Rădulescu- preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, personalitâţi judeţene, locale, culturale, oameni dornici de frumos, cu toţii au aplaudat recitalul de excepţie, un recital de muzică şi poezie de dragoste, eveniment care a vut-o în prim plan pe frumoasa actriţă Daniela Nane, acompaniată de celebra pianistă Ioana Maria Lupaşcu. Poezia recitată cu atâta sensibilitate a adus în atenţia publicului numeros diferite ipostaze ale iubirii, de la dragostea adolescentină până la regăsirea sufletească în deplină iubire necondiţionată. Chiar dacă acest recital a fost prezentat de zeci de ori, atât în ţară cât şi în străinătate, din 2010, de când a fost conceput, s-a dovedit că este un spectacol relalizat excelent, interpretat cu atâta emoţie şi virtuozitate, încât celui prezent să-i poată oferi aceea stare de bucurie intensă sufletească.

“Pianul cu poeme” este un recital de calitate, care corespunde unor înalte standarde şi pe care oamenii ar fi încântaţi să îl primească în dar în orice colţ al lumii. După ce ne-a bucurat sufletele, putem afirma că recitalul a fost bine venit într-o zi în care noi românii am sărbătorit dragostea - Dragobetele. Iată, cât de frumos au ştiut cele două doamne să pună în evidenţă tradiţia cu ajutorul celor două arte, muzica şi poezia.

Cei care au venit la spectacol au avut plăcuta surpriză să admire în foyerul Teatrului Anton Pann o frumoasă expoziţie de pictură, peste douăzeci de tablori cu flori, natură statică, peisaje, creaţii ce poartă semnătura cunoscutului medic ATI, Gabriela Truşcă. Cultivându-şi pasiunea, dr Gabriela Truşcă, de foarte mulţi ani, pentru o desăvârşire a stilului, a absolvit Şcoala Populară de Artă din Rm Vâlcea, clasa profesor Sergiu Plop. Expoziţia organizată în parteneriat cu Şcoala Populară de Artă rămâne deschisă publicului spectator până la sfârşitul acestei săptămâni.

Recitalul ”Pianul cu poeme” de la Teatrul Anton Pann a încheiat o săptămână de evenimente dedicate dragostei la români, acţiuni care s-au derulat sub genericul ”De Dragobete, Vâlcea iubeşte româneşte” iniţiativă gândită de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...