Monden

Prima reacţiei a Olguţei, după cununia religioasă

“Cununia religioasă! Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje şi au fost alături de noi, dar şi presei care a înţeles că e un eveniment privat şi a respectat acest lucru! De Dragobete, vă urăm tuturor să iubiţi mult!”, a postat Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de socializare.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a căsătorit civil, de Dragobete, cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia fiind oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu. După cununia civilă, a urmat cununia religioasă, la Biserica Mântuleasa din Craiova.

Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.

Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...