Actualitate

Pascaru Dan, noul inspector şef al ISU Vâlcea

În urma susţinerii examenului pentru funcţia de inspector şef, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al judeţului Vâlcea, lt. col. dr. ing. Pascaru Dan a fost declarat admis, cu nota 9,10. Astfel, funcţia a rămas vacantă în urma pensionării fostului inspector şef din data de 31.07.2017 (atribuţiile funcţiei fiind îndeplinită de sus-numitul). În perioada imediat următoare lt.col.dr.ing. Pascaru Dan urmează să primească ordinul de instalare în funcţie.

Anterior numirii în această funcţie lt. col. Pascaru Dan a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al ISU Vâlcea, din data de 01.01.2016, şef Birou Resurse Umane din 2004 până în 2016 şi ofiţer I/locţiitor comandant de detaşament în perioada 2002-2004.

Astfel, experienţă acumulată în evaluarea situaţiilor de urgenţă, coordonarea tehnică operaţională a intervenţiilor pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, prevenirea acestora, formarea profesională a personalului, planificarea misiunilor, asigurarea de comunicaţii şi tehnologia informaţiei şi protecţia informaţiilor clasificate, l-au recomandat pentru ocuparea actualei funcţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...