Actualitate

Bilanţ la penitenciarul din Drobeta Turnu Severin

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Ionică Negru, a participat astăzi la evaluarea activitaţii Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, pentru anul 2018.

“Am asistat în ultimii ani la dezbateri pe marginea condiţiilor din penitenciare şi ştim cu toţii că ţara noastră trebuie să facă paşi importanţi pentru a se alinia cerinţelor europene şi mai ales drepturilor deţinuţilor în ceea ce priveşte condiţiile de detenţie. Totuşi, nu putem să nu remarcăm faptul că Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin nu este printre unităţile în care s-au reclamat probleme din partea deţinuţilor, nici în ceea ce priveşte secţia externă de la Vânjuleţ şi nici în cazul unităţii centrale de la Drobeta Turnu Severin. Asta se datorează în principal conducerii unităţii şi angajaţilor care gestionează bine situaţia, în ciuda situaţiei generale.”,a declarat vicepresedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Ionică Negru.

La eveniment, reprezentantul conducerii Consiliului Judeţean Mehedinti a felicitat conducerea Penitenciarului pentru activitatea din 2018 si le-a transmis mult succes pentru anul 2019.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...