Ultima Oră

Cercetat pentru trafic de influenţă

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt au finalizat cercetările iar, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, sub control judiciar, a inculpatului P.I., persoană fără calitate specială, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

“În fapt, în data de 18.06.2018, la sediul D.G.A. a fost înregistrat un denunţ cu privire la faptul că instructorul P.I. a pretins şi a primit suma de 300 euro de la inculpata D.G.S, în schimbul promisiunii că va interveni şi-i va determina pe funcţionarii din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Olt să faciliteze obţinerea permisului de conducere auto. Numita D.G.S. a obţinut permisul de conducere auto în data de 06.06.2018. În aceeaşi cauză, la data de 22 ianuarie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei cu inculpata D.G.S., pentru infracţiunea de cumpărare de influenţă şi a propus condamnarea acesteia la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani", se arată într-un comuncat al DGA.

Ofiţerii de poliţie ai D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activităţi de cercetare penală şi investigativ-operative în vederea realizării materialului probator.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...