Inedit

Surprize comestibile!

Cadouri inedite de 1 Martie, mărţişoare din ciocolată

Cadouri inedite pentru doamne, în luna mărţişorului. O craioveancă, proprietara unui laborator de dulciuri pregăteşte suprize dulci pentru doamne, şi anume mărţişoare din ciocolată. O gentuţă, un parfum în miniatură, cutii de bijuterii, pantofi, toate acestea din cicolată cu lapte. După ce se bucură de cadou, doamnele le pot gusta.

Angajatele laboratorului lucrează la foc continuu pentru că mai sunt doar două săptămână până când mărţişoarele ar trebui să fie scoase la vânzare. Din machetele acestora ies mărţişoare inedite... comestibile. “Un cadou inedit pentru 1 martie ar fi un pantofior în miniatură din ciocolată cu lapte sau ciocolată albă, un ruj, o sticluţă de parfum”, spune Adela Brăcău, proprietara laboratorului de dulciuri. Ideea i-a venit proprietarei laboratorului de dulciuri acum câteva zile şi speră să aibă succes.

„Sincer ideea mi-a venit din dorinţa de a oferi o alternativă a clasicelor produse care se găsesc pe piaţă la ora actuală şi am considerat că realizând aceste mărţişoare putem aduce şi un impact vizual şi un impact gustativ plăcut”, mai spune proprietara laboratorului de dulciuri. Acesta s-a gândit însă şi la ziua bărbatului, pe 9 martie, şi le pregăteşte şi lor câteva surprise: „Pentru domni putem realiza maşini din ciocolată pe care le putem persoanaliza cu numărul maşinii”.

Preţurile sunt cuprinse între 5 şi 35 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...