Politică

La Mulţi Ani, PNL Vâlcea!

14 februarie reprezintă pentru liberalii vâlceni o zi specială, deoarece la această dată, în anul 1990, ca urmare a eforturilor unui grup de temerari liberali, prindea din nou contur, Filiala Vâlcea a PNL. Efortul acelor persoane din anii '90 s-a materializat într-o comunitate politică bazată pe egalitatea în faţa legii, lupta împotriva tendinţelor autoritare şi promovarea principiilor economiei de piaţă. Aceste obiective sunt încă de actualitate şi nu reprezintă un „lux”, ci drepturi câştigate cu greu pentru care trebuie să luptăm continuu. Noi, cei de astăzi, avem datoria de a continua lupta pentru menţinerea democraţiei, pentru existenţa instituţiilor democratice, a alegerilor libere, totul în vederea creşterii calităţii vieţii românilor.

Fără aceste idei şi principii, astăzi nu am fi avut parte de această aniversare şi de nicio reinventare a liberalismului vâlcean! De asemenea, ne rămâne obligaţia morală ca la acest ceas aniversar, şi nu numai, să îi cinstim pe cei care au luptat în 1989 cu scopul de a avea o societate liberă şi democratică.

​Aducem un omagiu şi transmitem public un gând de preţuire celor care, la 14 februarie 1990, au aprins flacăra liberalismului vâlcean, prin înfiinţarea PNL Vâlcea. Treptat, de atunci şi până acum, liberalismul a devenit un mod de viaţă la noi în judeţ. În multe dintre localităţile judeţului Vâlcea, reprezentanţii PNL din fruntea administraţiilor publice locale au reuşit să asigure condiţii de trai mai bune vâlcenilor din localităţile pe care le conduc.

​Îi asigurăm pe vâlceni că vom continua să luptăm pentru dezvoltarea judeţului Vâlcea, pentru asigurarea unei vieţi mai bune pentru vâlceni şi pentru impunerea unor principii de profesionalism şi competenţă în viaţa publică din judeţ. Pe această cale, invităm toţi vâlcenii ce susţin valorile democratice şi statul de drept să vină alături de PNL pentru stoparea practicilor abuzive ale actualei puteri politice din judeţ şi de la nivel naţional şi pentru a pune umărul la dezvoltarea durabilă a judeţului Vâlcea.

Tradiţia merge mai departe! La Mulţi Ani, PNL Vâlcea!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...