Politică

ALDE Dolj: Un program bun pentru cetăţeni, economie şi mediu

Deputat Ion Cupă, preşedinte ALDE Dolj: ” Încurajăm accesarea Programului privind sistemele fotovoltaice. Este un program util deopotrivă pentru cetăţeni, pentru economie şi pentru mediu”

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională este un proiect susţinut consecvent de către ALDE în actuala guvernare.

Faptul că se bucură de un interes foarte mare din partea românilor arată că este un proiect necesar, cu multe consecinţe pozitive pentru cetăţeni, pentru economie dar şi pentru mediu.

Important de ştiut pentru toţi cei care, şi în Dolj, vor să acceseze acest program că ghidul de finanţare, toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu acest Program se publică pe site-ul AFM, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Sisteme fotovoltaice.

Astfel, în perioada 25 ianuarie – 01 martie 2019 este deschisă sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor (firmele de instalare) în cadrul acestui program.

Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu AFM, după încheierea etapei de validare a instalatorilor şi publicarea listei acestora pe site-ul instituţiei.

Pentru a beneficia de finanţare în cadrul acestui program, persoană fizică trebuie să respecte criteriile de eligibilitate a solicitantului, criteriile de eligibilitate a proiectului şi cerinţele tehnice ale componentelor sistemului de panouri fotovoltaice şi să prezinte documentele necesare solicitantului pentru înscriere aşa cum se regăsesc în ghidul de finanţare disponibil pe site-ul AFM .

Ca partid liberal modern încurajăm iniţiativa şi asimilarea noilor tehnologii în societate pentru dezvoltare şi creşterea calităţii vieţii oamenilor.

Recomandăm acest program tuturor celor care vor să aducă progres în vieţile lor şi ale comunităţilor din care fac parte.

Biroul de presă ALDE Dolj

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...