Actualitate

Învăţătoare amendată pentru că a parcat maşina pe terenul de fotbal

O învăţătoare din Târgu Jiu a fost amendată de poliţişti după ce şi-a parcat maşina pe terenul sintetic din curtea liceului unde predă. (VO) S-a întâmplat în urmă cu două zile, dar agenţi constatator s-au sesizat abia după ce imaginile au fost publicate pe internet. Poliţiştii au amendat dascălul cu 200 de lei.

"În urma fotografiilor apărute în mediul on-line şi care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancţionată cu suma de 200 de lei.

Primăria Municipiului Târgu Jiu face un apel către conducătorii unităţilor de învăţământ din oraş să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiţii optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor. Scopul acestor investiţii este ca tinerii din municipiu să beneficieze de toate condiţiile de care au nevoie în procesul educaţional şi trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete", se arată într-un comunicat al primăriei din Târgu Jiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...