Inedit

Lovitură grea pentru Bercea Mondial: Trebuie să se califice într-o meserie!

Bercea Mondial este obligat de instanţă să se califice profesional. Magistraţii i-au impus acestuia să urmeze un curs de calificare şi îi interzic să deţină orice categorie de armă.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a fost liberat condiţionat de magistraţii Tribunalului Mehedinţi. Până la data împlinirii duratei pedepsei- septembrie 2021, el trebuie să respecte anumite obligaţii.

Printre acestea, se numără şi obligaţia de a învăţa o meserie, dar şi cea de a nu se apropia de vreo armă.

„În baza art. 101 alin. 2 lit. a din C.p. Impune condamnatului să urmeze un curs de calificare profesională. În baza art. 101 alin. 2 lit. g din C.p. Impune condamnatului să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Măsurile de supraveghere şi obligaţia de a urme un curs de calificare profesională se vor executa de la data liberării, pe o perioadă egală cu o treime din durata termenului de supraveghere, potrivit art. . 101 alin. 5 teza I din C.p.. Obligaţia de a nu deţine, a nu folosi şi a nu purta nicio categorie de arme se va executa pe toată durata termenului de supraveghere potrivit art. 101 alin. 5 teza II din C.p… „.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...