Actualitate

Proiecte de peste 131 de milioane de euro, gestionate de CJ Mehedinţi

Conform datelor centralizate de Agenţia de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, Consiliul Judeţean Mehedinţi gestionează în prezent, proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 131 milioane euro.

“Ultimul an a însemnat pentru noi, la Consiliul Judeţean Mehedinţi, mii de ore de lucru, multe dintre ele peste program, mii de documente întocmite, analize şi strategii, toate în interesul locuitorilor judeţului Mehedinţi! Ele s-au concretizat în 20 de proiecte pe care fie le-am continuat din anii precedenţi, fie le-am pregătit pentru atragerea de fonduri europene pe Programul Operaţional Regional. Pentru noi urmează luni la fel de încărcate întrucât multe dintre proiecte intră acum în implementare. Mulţumesc conducerii Agenţiei de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia pentru sprijinul pe care îl acordă Consiliului Judeţean Mehedinţi!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Zece dintre proiectele depuse au fost deja contractate şi sunt în diverse faze de implementare, pentru altul, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu va semna contractul de finanţare în cursul săptămânilor viitoare, iar nouă dintre ele sunt în evaluare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...