Actualitate

Secţia exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea din oraşul Bălceşti prinde contur

Miercuri, 06 februarie 2019, începând cu orele 10.30, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc o nouă întâlnire a Comisiei mixte, constituită la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, ec. Constantin Rădulescu, pentru stabilirea fundamentului legal, medical şi financiar privind înfiinţarea unei structuri medicale în oraşul Bălceşti.

Comisia a stabilit că în oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, poate fi înfiinţată o secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu servicii medicale de Recuperare Balneo-Fizio-Terapie, având 40 paturi, un număr de 27 angajaţi şi o structură de gardă la domiciliu.

Comisia va transmite de urgenţă către Primaria oraşului Bălceşti, proprietara spaţiului, o listă cu investiţiile care trebuie făcute pentru evaluarea şi autorizarea spaţiului, astfel încât în luna mai 2019 să poata fi parcursă procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea.

Având în vedere disponibilitatea Primăriei oraşului Bălceşti, manifestată şi asumată în cadrul întâlnirilor comune, în sensul că va suporta cheltuielile cu amenajarea spaţiului şi cu utilităţile, imediat cum aceste angajamente vor fi îndeplinite, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea va proceda la întocmirea Organigramei şi a Statului de funcţii cu personalul medical, astfel încât, Consiliul Judeţean Vâlcea să aprobe Organigrama şi Statul de funcţii refăcute. Aceste documente vor fi depuse distinct în procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...