Actualitate

Se caută finanţare pentru reabilitarea DJ 607 B, BUNOAICA – CIREŞU

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu a avut astăzi o întâlnire cu directorul executiv al Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Timişoara, Anca Lolescu şi echipa de implementare a proiectului care vizează reabilitarea şi modernizarea DJ 607 B, între localităţile Bunoaica – Cireşu.

În cadrul discuţiilor purtate, având în vedere că, deşi lucrarea a fost scoasă de mai multe ori la licitaţie, contractul nu a fost atribuit, s-a încercat găsirea celei mai bune soluţie în vederea demarării lucrărilor de execuţie.

Modificările legislative cu privire la salarizarea personalului din domeniul construcţiilor, precum şi fluctuaţia preţurilor materialelor din acest sector au generat dificultăţi în implementarea proiectului, întrucât ofertele primite au depăşit bugetul obiectivului de investiţii.

“În urma întâlnirii de astăzi, la nivelul Consiliului Judeţean Mehedinţi analizăm posibilitatea actualizării proiectului în conformitate cu cerinţele actuale, luând în calcul că drumul respectiv este extrem de important atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru turismul din judeţul Mehedinţi. Mulţumesc doamnei Anca Lolescu pentru sprijinul acordat Consiliului Judeţean Mehedinţi în implementarea aceastui proiect!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Proiectul ”Îmbunătăţirea conectivităţii de-a lungul Dunării” are ca obiectiv reabilitarea şi modernizarea DJ 607B, pe o lungime de 5,4 km, fiind finanţat prin Programul Interreg – IPA CBC România – Serbia şi are o valoare de 1,5 milioane euro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...