Administraţie

S-a semnat contractul pentru reabilitarea DJ 606 A, între Dumbrava şi Albuleşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a semnat miercuri, 6 februarie 2019, contractul care vizează proiectarea şi execuţia de lucrări de asfaltare pentru Drumul Judeţean 606A, între localităţile Dumbrava şi Albuleşti. Învestiţia vizează modernizarea a 4,325 km de drum judeţean, pe sectorul cuprins între porţiunea deja asfaltată şi ieşirea din localitatea Albuleşti.

”Este vorba despre o investiţie de 4,2 milioane lei, suportată în totalitate din bugetul Consiliului Judeţean, care vizează asfaltarea tronsonului de drum cuprins între localităţile Dumbrava şi Albuleşti. Am încredere că în termenul prevăzut în contract, va fi realizată această lucrare, tocmai pentru că am în vedere experienţa constructorului.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, la semnarea contractului de către reprezentantul constructorului care a fost desemnat câştigător, în urma licitaţiei desfăşurate.

La semnarea contractului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Renatta Nanciu a apreciat că investiţia se adresează în primul rând locuitorilor comunei Dumbrava, comună condusă de primarul ALDE, Cătălin Enache.

”Este o dovadă în plus, că la nivel local, coaliţia funcţionează, că în egală măsură, primarii din Mehedinţi sunt sprijiniţi. Este o dovadă că autoritatea publică se adresează tuturor locuitorilor judeţului şi nu doar unei categorii de votanţi.”, a declarat vicepreşedintele CJ Mehedinţi, Renatta Nanciu.

La rândul său, primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache, s-a arătat mulţumit de faptul că locuitorii din Albuleşti vor avea condiţii de trai mai bune, de îndată ce drumul care traversează satul va fi asfaltat.

”Este o investiţie importantă pentru locuitorii satului Albuleşti, mai ales că acum, după topirea zăpezii, drumul era aproape impracticabil, iar în urma acestei investiţii, locuitorii comunei Dumbrava vor avea condiţii de trai mult mai bune.”, a declarant primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache.

Investiţia se va derula pe o perioadă de zece luni şi pe lângă platforma drumului, se vor face şanţuri, podeţe transversale, intersecţiile cu drumurile laterale şi accesele către proprietăţile oamenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...