Actualitate

50 locuri de muncă în domeniul agricol (cules de mazăre) în Danemarca

EURES România anunţă organizarea unei selecţii pentru ocuparea a 50 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol(cules de mazăre) în Danemarca. Selecţia se va desfăşura la mijlocul lunii februarie 2019, la Târgu-Jiu.

Sunt solicitate persoane cu vârstă minimă de18 ani, apte pentru muncă fizică grea, indiferent de climă. De asemenea cunoştinţele de limba engleză – nivel minim constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Angajatorul danez deţine în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.
Durata contractului: Portugalia – aprilie – iunie 2019, program de lucru 30 – 40 ore, 6 zile/săptămână; Danemarca – iunie – octombrie 2019, program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână. Pentru Portugalia, cazarea se face în case echipate cu toate utilităţile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100 – 120 euro, incluzând consumul/utilităţile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator.
Referitor la condiţiile din Danemarca, acolo cazarea se face în rulote, în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.Transportul dus-întors România-Danemarca este în sarcina lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
Plata muncii pentru Portugalia este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 de euro brut. Dacă se culeg mai mult de 1.950 de kilograme în 173 de ore, se va plăti, pentru fiecare kilogram cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze.
Referitor la de condiţiile salariale pentru Danemarca, este de precizat faptul că plata muncii se face în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.
Mod de aplicare: candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.
Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 1 martie 2019.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...