Economic

12 motive sā participi la Târgul de Turism al Olteniei

TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI, editia a IV-a – cel mai important eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei se va desfasura in perioada 8-10 martie 2019 la Craiova

1. Targul de Turism al Oteniei este singurul eveniment de profil din Oltenia.
2. Peste 10.000 de vizitatori din toata regiunea Olteniei ii trec pragul pe parcursul celor zile.
3. Beneficiezi de reducere de fidelitate 5%, daca ai participat la minim o editie anterioara si iti mai acordam inca 5%, pentru inscrieri timpurii pana la 15 decembrie
4. Vei putea participa la conferinţe, dezbateri şi diverse evenimente dedicate turismului local.
5. Poti participa la o serie de evenimente cu totul deosebite: spectacole de folclor, demonstraţii făcute de meşteşugari, degustari de vinuri si produse traditionale, tombole si concursuri.
6. Dublu eveniment! se desfasoara in acelasi timp si in aceeasi locatie cu Horeca Expo Olteniei, expozitie pentru sectoarele de horeca, panificatie si cofetarie.
7. Organizarea in cadrul expozitiei Horeca Expo Oltenia a concursurilor: "Tortul anului 2019"/ "Paine anului 2019", ce vor asigura un plus de vizitatori.
8. Campania media ce promoveaza evenimentul are un buget cu 20% mai mare fata de editia anterioara.
9. Cei peste 20 de parteneri media asigura expozantilor posibilitatea promovarii prin interviuri si articole dedicate.
10. Promovarea tuturor expozantilor in catalogul dedicat targului, tiparit in 2000 de exemplare si oferit gratuit vizitatorilor.
11. Intrarea gratuita a vizitatorilor pe toata perioada evenimentului
12. Super-party dedicat expozantilor sambata - 9 martie.

Pentru înscrieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi.
Va invitam sa ne vizitati pe www.targdeturismoltenia.ro si sa apreciati pagina de facebook dedicata targului: Targul de Turism al Olteniei.

Alege-ţi destinaţia de vacanţă la Târgul de Turism al Olteniei şi poţi beneficia de reduceri substantiale la pachete turistice achiziţionate!

Evenimentul debutează pe 8 martie 2019 la Centrul Multifunctional Craiova.

Vor fi 3 zile de oferte la Târgul de Turism al Olteniei.

Prestige Tours alături de 7 agenţii de turism partenere au pregătit oferte speciale cu reduceri Early Booking, dar şi multe alte surprize pentru vizitatori. Amatorii de vacanţe au parte de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar şi oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova şi nu numai.

Aventura cu Balonul – un nou produs de promovare!
Targul de Turism al Olteniei organizeaza in perioada 8-10 martie 2019, la Centrul Multifunctional Craiova, zbor ancorat cu balonul cu aer cald - un mijloc inedit si eficient de promovare, publicitate, reclama de afaceri pentru cei interesati.

Pe urmele dinozaurilor...

Vino împreună cu copilul tău la Centrul Multifunctional Craiova în perioada 8-10 martie şi descoperiţi secretele din preistorie! Dino Parc Rasnov singurul parc tematic de dinozauri din Romania va asteapta cu informatii si surprize

Grand Hotel Minerva Resort & Spa k Afrodita Resort & Spa k Diana Resort vă invită să descoperiţi în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea şi confortul

Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Concomitent cu ediţia a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. III – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificatie si cofetarie.

Horeca Expo Oltenia organizeaza concursul anului, dedicat producatorilor din segmentul panificatie si cofetarie ce se va desfasura pe data de 9 martie 2019

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr cat mai mare de vizitatori.

Sponsor al evenimentului Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România

Intrarea vizitatorilor va fi libera!

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
8 – 10 martie 2019
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...