Sub Lupă

Poliţist cercetat disciplinar din cauza unui comentariu pe Facebook.

Vicepreşedinte Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a postat astăzi pe pagina personală de Facebook ce pedeapsă a primit un coleg din Vâlcea, în urma unui comentariu acid pe reţeaua de socializare, ce viza „o manifestaţie politică”.

"Cum nu ştiţi cu ce se ocupă, mai nou, falşii poliţişti suspectaţi de pagofobie - teama patologică de îngheţ (denumiţi de unii, pe nedrept, pupincurişti, lingăi, căpuşe, sclavi, paraziţi, etc.) din cadrul structurilor de Control Intern ale Poliţiei Române?? Cică li s-a adăugat o nouă sarcină în fişa postului: aceea de a sta cu ochii beliţi pe Facebook, cu click-ul repetat la nesfârşit pe "refreshul" paginilor politicienilor şi cu buzele ţuguiate îmbietor pe lângă dosurile flatulânde ale acestora. Şi cum observă un poliţist, un cetăţean român până la urmă, că a comentat ceva ce l-ar putea deranja pe roşcovan, HAŢ! Îl cercetează disciplinar şi are încă o constatare, "încă un băţ"! De acum înainte să postezi decât comentarii apreciative, colegule, poate vei primi mulţumiri scrise sau chiar salariu de excelenţă!? Vai de brăcinarii noştri, în ce hal a ajuns ministerul ăsta, ţara asta...?", a postat Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România.

”În data de 09.06.2018, printr-o conduită incorectă, aţi publicat pe pagina de socializare Facebook a unei persoane politice şi membru al unui partid politic, folosind un limbaj neprincipial, mesajul: "Mamă, ce mecle aveţi… zici că sunteţi luaţi de acasă cu forţa şi băgaţi în autocare. De fapt, stai că vi s-au propus 2 mici şi o bere la PET. Să vă fie ruşine! Din cauza voastră ţara asta este unde e… La copiii şi nepoţii voştri nu vă gândiţi, egoiştilor analfabeţi!?”, mesaj de dezavuare, de dezaprobare a manifestaţiei politice, exprimând astfel, în mod indirect, opinii politice în public”, se arată în avertismentul primit de poliţistul vâlcean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...