Monden

Despre premiere şi spectacolele invitate la Teatrul Anton Pann!

”Perfect Compus”, ”Pianul cu poeme”, ”Fata din maşinărie”, ”Tanţa şi Costel” şi ”Povestea Ieduţului rasfăţat”

La Teatrul Anton Pann luna februarie vine cu numeroase surprize pentru iubitorii teatrului şi nu numai. Aducem în atenţia dumneavoastră două evenimente despre care vom mai vorbi: ”PERFECT COMPUS” scenariu şi regia Alexandra Badea, spectacol prezentat în cadrul turneului “MANIFEST PENTRU DIALOG” miercuri 20 februarie, de la ora 19.00, Sala Mare, intrarea liberă, şi ”PIANUL CU POEME” pe 24 februarie, tot de la ora 19.00, Sala Mare, un spectacol invitat în care pe scenă va urca alături de cunoscuta actriţă Daniela Nane, pianista Ioana Maria Lupaşcu. În continuare vorbim de spectacolele care au loc în această săptămână la sediul teatrului.

În această săptămână, mai precis, vineri 8 februarie, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentaţia spectacolului “Fata din maşinărie” de Stef Smith, regia Norbert Boda, un spectacol care s-a bucurat de un real succes şi care a fost apreciat la superlativ de către cei care au fost prezenţi la premiera din 17 şi 18 martie, el mai find prezentat şi în contextul manifestărilor dedicate Râmnicului, în data de 21 mai. Acum acest spectacol este prezentat publicului vâlcean într-o nouă formulă. Alături de talentata actriţă Denisse Moise, cea care semnează traducerea şi scenografia, îl veţi vedea pe Tudor Andronic, absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Arta Actorului. Imediat după terminarea facultăţii, Tudor, este distribuit în numeroase roluri de teatru şi televiziune. Cu rolul lui Owen din spectacolul „Fata din maşinărie„ Tudor Andronic isi face debutul pe scena Teatrului Anton Pann. Spectacolul va avea loc vineri 8 februarie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

”Fata din maşinărie„ este un spectacol atât de actual în care se vorbeşte despre dilemele dependenţei digitale. Doi tineri îndrăgostiţi, Denisse Moise şi Tudor Andronic, în rolurile lui Polly şi Owen, au o viaţă bună şi un confort material sporit, până când… un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stresul cotidian, se insinuează în viaţa lor. Graniţa dintre cele două lumi, cea fizică şi cea digitală devine volatilă, iar Polly şi Owen sunt obligaţi să se întrebe dacă percepţiile lor despre realitate şi libertate sunt compatibile. Aşa cum spunea o iubitoare de teatru, prezentă la avanpremieră, “Fata din maşinărie este un spectacol demenţial! Te macină, te răscoleşte, te înduioşează, te doare, te insomnifică, te sperie, te înghite şi apoi îţi ia gândurile şi ţi le aruncă-n haos!

Sâmbătă 9 februarie, de la ora 19.00, tot în Sala Studio, spectatorii vor avea parte de a doua reprezentaţie a spectacolului ”Tanţa şi Costel”, o comedie spumoasă pusă în scenă de Bogdan Tudor Pelerin după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieşu. Împreună cu cei doi actori distribuiţi în spectacol, Radu Constantinov şi Nicole Burlacu, veţi vedea cum cei doi, numai după 5 minute de discuţii la un mic şi la o bere, decid să se căsătorească. Şi tot sâmbătă, 9 februarie, dar de la ora 11.30, pentru cei mici, ”Povestea Ieduţului rasfăţat”. Veţi vedea cum mama capră, bunica şi mătuşa capră vor face dintr-un ieduţ răsfăţat un băieţel responsabil.

Sub deviza ”poftiţi la teatru!” sunt aşteptaţi să vă bucuraţi de spectacole bune la sediul Teatrului Anton Pann.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...