Actualitate

AJOFM Vâlcea organizează, la Târgu Jiu, “Bursa locurilor de muncă în domeniul sezonier agricultură”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea la TÂRGU JIU, la mijlocul lunii februarie 2019, a bursei locurilor de muncă în domeniul sezonier agricultură, pentru 50 locuri de muncă oferite de un angajator danez in Portugalia şi Danemarca, la cules de mazăre.

Descrierea locului de muncă
Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Angajatorul danez detine in Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Durata contractului:
Portugalia: aprilie – iunie 2019. Program de lucru 30 - 40 ore, 6 zile/săptămână.
Danemarca: iunie – octombrie 2019. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână;

Condiţii:
- Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilităţile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100 - 120 euro, incluzând consumul/utilităţile.
Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului.Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;
- Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.
Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în sarcina lucrătorului.
Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Plata muncii:
- In Portugalia: Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze.
- In Danemarca: Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk.

Cerinţe:
- Vârstă minimă – 18 ani;
- Cunoştinţe de limba engleză – nivel minim, dar nu este obligatoriu;
- Muncă fizică grea, indiferent de climă.

Mod de aplicare:
Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb.romana, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor - 01 martie 2019. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie 2019, in Targu-Jiu. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Ulterior selectiei, se va putea aplica pana in data de 01.03.2019.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...