Administraţie

Toate spaţiile din cadrul Târgului de Mărţişor 2019 au fost ocupate

După două etape de licitaţie, spaţiile de vânzare de mărţişoare şi flori în cadrul Târgului de Mărţişor au fost adjudecate comercianţilor interesaţi să participe la această manifestare.

Perioada de desfăşurare a târgului este 22 februarie – 8 martie, iar spaţiile puse la dispoziţie de Primăria municipului sunt repartizate în Scuarul Mircea cel Bătrân (55 de poziţii, dintre care 5 poziţii pentru vânzarea de flori), Piaţa Nord (22 de poziţii), Complexul Comercial Hermes – Ostroveni (46 de poziţii) şi blocul A11/3 – Ostroveni (16 poziţii).

Licitaţia a pornit de la preţul de 400 lei pentru întreaga perioada în zona centrală şi de la cel de 150 de lei pentru celelalte zone, iar preţul maxim obţinut în urma acestei proceduri s-a înregistrat pentru o poziţie din Scuarul Mircea cel Bătrân, care s-a adjudecat la valoarea de 2.480 lei.

Municipalitatea va asigura comercianţilor corturile în care să îşi desfăşoare activitatea, iluminatul acestora, precum şi siguranţa şi ordinea în zonele de desfăşurare prin intermediul Direcţiei Poliţia Locale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...