Administraţie

Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în linie dreaptă spre finanţare

Consiliul Judetean Vâlcea a depus spre finanţare, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 Operaţiunea 8.1.A: Ambulatorii, proiectul ”Modernizare, extindere şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea” cu o valoare totală de 15.898.761,36 lei.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia a declarat proiectul conform, în etapa de verificare a conformităţii administrative şi de eligibilitate, prima şi cea mai importantă fază în procesul de finanţare a unui proiect.

“Prin acest proiect, se propun lucrări de modernizare şi extindere a spaţiului existent, precum şi dotarea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu aparatură şi tot ce este necesar pentru ca acesta să poată îndeplini standardele europene în materie. Felicitări, şi le mulţumesc tuturor celor alături de care am muncit la acest proiect pentru ca astăzi să dăm încă o veste bună vâlcenilor!”, a declarat preţedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...