Sub Lupă

Acuzaţii grave ale unei mame disperate:

„Medicii mi-au ţinut 8 ore copilul pe holurile spitalului până s-a contaminat cu gripă”

Sunt acuzaţii grave la adresa medicilor de la un spital din capitală, după ce o fetiţă de doar 3 ani este în moarte cerebrală la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama fetiţei acuză medicii de la Marie Curie, unde micuţa a fost dusă pentru analize pentru că era suspectă de leucemie, iar acolo ar fi fost ţinută timp de 8 ore pe un hol şi acolo a intrat în contact cu copii bolnavi de gripă şi a fost şi ea contaminată. Timp de o săptămâna fetiţa a fost plimbată între şase spitale până a intrat în moarte clinică, iar acum părinţii se aşteaptă la ce este mai rău.

Drama familiei Voinea a început în urmă cu trei săptămâni când pe corpul fetiţei de 3 anişori au apărut nişte pete. "Noi suntem din Olt şi prima dată am mers la Caracal. Aici mi-au spus că s-ar putea să aibă o alergie. M-au trimis la Slatina, mi-au dat un tratament, petele au început să se retragă. Fetiţa mea are sindromul down şi mereu am avut grijă, i-am urmărit evoluţia şi când mi se părea ceva în neregulă mergeam imediat la doctor. De data asta, am observat că era palidă şi m-am gândit să-i fac nişte analize", povesteşte Paula Voinea. A fost plimbată la două spitale, ăn Slatina şi Caracal şi când au apărut suspiciuni de leucemie au trimis-o în Bucureşti.

Aşa a ajuns Paula Voinea cu fetiţa la Marie Curie. Era 21 ianuarie. "M-au ţinut 8 ore cu fetiţa pe holul spitalului. Mergeam cu ea să-i facă o analiză, ne întorceam pe hol. O mai vedea un doctor, reveneam pe hol. Erau mulţi copiii acolo, mulţi tuşeau. Fetiţa mea era vioaie şi, dacă am stat atâtea ore acolo, am lăsat-o să se joace cu unii dintre ei. Se prefăcea că este doctoriţă şi îi consulta. Într-un final, m-au chemat într-un cabinet şi mi-au spus că micuţa mea este suspectă de leucemie acută. Am simţit cum cade cerul pe mine. Mi-au dat un bilet de trimitere către Fundeni, au zis s-o internez de urgenţă”, mai spune mama. A doua zi fata s-a simţit rău, I s-a confirmat gripa şi acum e în moarte cerebrală la spitalul din Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...