Administraţie

Primarul din Drăgoeşti vrea să atragă fonduri pentru reabilitarea a 4 kilometri de drumuri agricole

Gheorghe Melente, primarul din Drăgoeşti, şi-a propus în 2019 să obţină fonduri europene pentru a reabilita mai multe drumuri agricole, pe Măsura 1.2.5. Melente spune că avea de mai mult timp în intenţie să realizeze o asemenea investiţie, dar a nu a reuşit din cauză că arterele din extravilan pe care spera să le modernizeze nu erau intabulate.

„Am fost nevoit să întârzii puţin demararea unor asemenea lucrări, pentru că nu eram în regulă cu documentaţia. Anul viitor, voi începe însă procedurile şi vom vedea dacă vom putea obţine fonduri europene pentru drumurile de tarla. În total, la Drăgoeşti, ar urma să fie reabilitate 6-7 drumuri, care au o lungime totală de aproape 4 kilometri", a declarat primarul Melente într-o publicaţie vâlceană.

Primarul din Drăgoeşti a mai declarat că intenţionează să întocmească şi un proiect pe situaţii de urgenţă, pentru colectarea apelor de torenţi. „Este nevoie să regularizăm apele care se scurg de pe dealurile din localitate, astfel încât acestea să nu mai afecteze drumurile şi proprietăţile agricole. Am identificat aproape 50 de torenţi care trebuie incluşi în acest proiect. Am solicitat şi ajutorul ANIF, pentru a interveni pe două canale de acest gen, la Olăreasa şi Rada, care erau colmatate complet. Investiţia va fi una foarte mare, dar am încredere că va fi realizată în viitorul apropiat", a declarat primarul Gheorghe Melente.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...