Actualitate

Sălile de curs vor fi igienizate pe timpul vacanţei

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt s-a întrunit în şedinţă extraordinară, pentru stabilirea măsurilor ce se impun în gestionarea situaţiilor care se pot produce la nivelul judeţului Olt.

La nivel judeţean a fost activat grupul de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epidemii, din care fac parte reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Serviciului Judeţean de Ambunaţă Olt, ISU Olt, Inspectoratului de Jandarmi Olt, Inspectoratului de Poliţie Olt, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, Gărzii de Mediu Olt, Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Olt şi Crucea Roşie – filiala Olt.

Au fost dispuse următoarelor măsuri:
- pe timpul vacanţei elevilor să se execute igienizarea tuturor sălilor de clasă, laboratoarelor, holurilor şi grupurilor sanitare ale unităţilor de învăţământ;
- constituirea unor echipe formate din reprezentanţi ai Consilului Judeţean Olt, Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Direcţiei de Sănătate Publică Olt care să se deplaseze în teren şi să verifice modul în care s-a executat igienizarea şcolilor.
- s-a solicitat autorităţilor publice locale să acorde sprijin directorilor instituţiilor de învăţământ în vederea aplicării măsurilor dispuse.

De asemenea, şefii instituţiilor vor urmări respectarea cu stricteţe a normelor de igienă pentru personalul propriu şi pentru vizitatori.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi Direcţia de Sănătate Publică Olt vor colabora permanent şi vor adopta măsuri pentru realizarea tuturor acţiunilor dispuse.

Crucea Roşie Olt şi-a manifestat disponibilitatea de a sprijini acţivităţile stabilite.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...