Actualitate

Oltul, locul 2 în ţară din cauza numărului mare de cazuri de gripă

Situaţia fără precedent la Spitalul Judeţean de Slatina din judeţul Olt, unde în ultimele trei zile au fost internaţi peste 70 de pacienţi cu gripă. Conducerea spitalului a fost nevoită să suspende activitatea unei secţii pentru a muta o parte din copii de la Secţia de Pediatrie, unde sunt deja 16 copii cu gripă pentru a nu fi puşi în situaţia de a interna doi pacienţi într-un pat.

În prezent în Spitalul Judeţean din Slatina sunt internaţi 72 de pacienţi, ceea ce situează judeţul pe locul 2 în ţară ca şi număr de cazuri de gripă. Şi se pare că numărul lor tot creşte pentru că şi azi la Unitatea de Primiri Urgenţă au venit bolnavi. În ultimele zile medicii de la spitalul din Slatina recunosc că sunt depăşiţi de numărul mare de pacienţi diagnosticaţi cu gripă şi abia mai găsesc un loc să interneze pacienţii.

“Am suspendat pentru două săptămâni activitatea de pe etajul, recuperare neuromotorie copii, unde sunt cronici nu acuţişi internăm la etaju 9 toţi copii care au alte afecţiuni decât de gripă pentur a nu-i contamina şi pe ei”, a declarat Cătălin Rotea, manager Spitalul Judeţean Slatina.

Îngrijorător este şi faptul că în Slatina au fost depistate cele mai multe cazuri, 35.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...