Actualitate

Drama unui tată din Argetoaia-Dolj

I-a murit soţia la naştere şoţia la naştere şi acum îşi creşte singur copilul

Un bărbat din Argetoaia, judeţul Dolj, trăieşte o adevărată dramă şi are nevoie de ajutor financiar pentru a-şi creşte bebeluşul. Mma copilului a murit la naştere, din cauza septicemiei.

“Domnul Gabriel Dilă are nevoie de noi. Domnul are un bebeluş mic, de câteva luni, din păcate mama a murit la naşterea acestuia, iar bebeluşul a rămas în grija tatălui, care nu poate munci deoarece are grija de micuţ. Dânşii au mare nevoie de banii pentru lemne şi cele necesare pentru bebeluş. Fac ape la toată lumea , care poate dona pentru dânşii . Pe tatăl îl puteţi găsi pe Facebook #Gabriel Dila , dacă doriţi sa îl ajutaţi separat. Pentru unii dintre noi 5 -10 lire/ euro bune nimic, însă pentru ei însemna mult. Banii care se vor strânge vor fii trimişi domnului Gabriel Dila pentru a-şi putea procura lemne de iarna şi bine înţeles ce crede domnul ca este nevoie pentru bebeluş", este mesajul postat pe pagina de socializare a tatălui. Acesta a postat şi un mesaj pentru soţia care i-a murit la naştere.

"Azi este ziua ta şi faci fără mine şi copilaşul tău singurică şi necajită că ai plecat prea devreme de lângă copilaş cu mare durere ai părăsit pământul când ţi-ai lăsat copilaşul erai la etajul 4 la spital şi el la etajul 8 ţi-ai luat la revedere de la copilaş că îmi pare nespus de rău de tine cu multe lacrimi ţi-am scris aceste cuvinte Ionela eu am fost pentru tine şi la Acces direct dar mama ta a luat toate hârtiile cu ce ţi-au facut la spital mă rog lui Dumnezeu ca pe unde eşti să îţi dea viaţă veşnică în împărăţia sa Nu te vom uita niciodată pe acest pământ eu şi copilaşul tău care mult ţi l-ai dorit şi acum a rămas un necăjit fără mama să se simtă şi el iubit", a postat bărbatul.

Cine doreşte să fie alături de Darius şi Gabriel Dilă o poate face donând bani pentru lemne în contul RO 04BTRLRONCRT0468638401, deschis la Banca Transilvania pe numele Dilă Gabriel.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...