Administraţie

Preşedintele CJ Mehedinţi, la Focşani, la Mica Unire

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, participă joi, 24 ianuarie, la evenimentele organizate în municipiul Focşani, judeţul Vrancea, cu prilejul sărbătoririi a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Invitaţia a venit din partea Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), reprezentată de preşedintele Marian Oprişan, totodată şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Cu acest prilej, la Focşani, s-a organizat o şedinţă comună a UNCJR cu reprezentanţii Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova, unde preşedintele Aladin Georgescu a reprezentat cu onoare judeţul Mehedinţi. Evenimentul solemn a evocat momentul iniţial al formării României Mari, Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 24 ianuarie 1859. Întâlnirea a fost una constructivă, întrucât s-au purtat discuţii pe tema domeniilor prioritare de interes ale administraţiilor publice din România şi Republica Moldova.
Totodată, în cadrul adunării generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, s-a aprobat programul activităţilor pentru anul 2019.

La cele două evenimente au participat miniştrii Guvernului României şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...