Eveniment

Un bărbat a intrat cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Judeţean Craiova

Trei persoane au fost rănite

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat sâmbătă seară cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Doi angajaţi şi şoferul au suferit leziuni. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat, însă medicii susţin că ar fi făcut gestul cu intenţie. El venise la spital cu un minor care se lovise la un deget.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. El era singur în maşină. Martorii povestesc că s-au sperit foarte tare când au văzut maşina cum intră pur şi simplu peste ei.

"Un voluntar a fost uşor împins, a fost uşor luat pe capotă dar nu a fost grav rănit. De asemenea o asistentă care se afla în triaj a fost uşor contuzionată", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt alspitalului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. De asemenea, poliţiştii vor stabili dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat.

"Avea o concentraţie de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În această cauză poliţiştii desfăşoară cercetări. I-au întocmit dosar penal pentur conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugre", susţin poliţiştii.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate maşina din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajului uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare. În aceată noapte cazurile d ela urgenţă vor fi redirecţionate către spitalul Filantropia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...