Administraţie

Şeful CJ Mehedinţi la bilanţul Poliţiei de Frontieră: “În 2019 să promovăm valorile europene!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a participat joi, 17 ianuarie 2019, la şedinţa de evaluare a activităţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În discursul susţinut în faţa reprezentanţilor structurii de conducerea a Serviciului Teritorial Mehedinţi, a autorităţilor locale şi reprezentanţilor structurilor MAI din judeţ, preşedintele CJ Mehedinţi a arătat că poliţiştii de frontieră sunt prima imagine a statului în relaţia cu cetăţenii străini care intră în ţară, prin judeţul Mehedinţi şi apără interesele României în ceea ce înseamnă securitatea în zona de frontieră.

“ Este un prilej bun să transmit aprecierile mele pentru activitatea pe care au desfăşurat-o în 2018, prin care au menţinut la cote rezonabile infracţionalitatea la frontiera externă a Uniunii Europene”, a transmis preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Cu privire la anul 2019, acesta este foarte important prin prisma faptului că România deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

“În contextul în care România deţine în prima parte a anului 2019, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, misiunile poliţiştilor de frontieră sunt completate de cele care se referă la creşterea gradului de securitate la frontiera Uniunii Europene şi la promovarea valorilor europene. Tototdată, misiunile se vor nuanţa odată cu votul final pe care România îl aşteaptă pentru intrarea în spaţiul Schengen. Vă doresc mult succes, să aveţi multă putere de muncă să vă îndepliniţi obiectivele de carieră pe care vi le-aţi propus!”, a conchis şeful CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...