Actualitate

Salvatoarea de la ISU

A salvat şase victime dintr-un accident rutier

Paramedicii de la ISU Gorj au avut parte de o supriză de proporţii atunci când au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe raza localităţii Polovragi în urma căruia au rezultat 6 victime! Victimele fuseseră salvate deja de o Direcţiei Generale Management Urgenţe Medicale din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă!

“Apelul a venit de la o doamnă care nu părea deloc panicată, ba mai mult, a oferit detalii în termeni medicali despre starea victimelor. Echipajele sosite la faţa locului au găsit-o pe această doamnă plină de sânge pe mâini şi piept, ţinând capul unui bărbat care era încarcerat. Examinase victimele şi le-a prezentat rapid situaţia colegilor noştrii care au trecut la treabă. Au descarcerat bărbatul şi au preluat toate victimele printre care se aflau şi două fetiţe de 10 şi 14 anişori! Iniţial am crezut că această doamnă are pe cineva drag printre victime pentru că nici după ce echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului ea nu a plecat şi a rămas să dea o mână de ajutor. Mai târziu, am aflat că doamna despre care vorbim este una dintre colegele noastre. Este doamna Lăcrămioara-Maria Ion angajată a Direcţiei Generale Management Urgenţe Medicale din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă!”, au precizat repreyentanţii ISU Gorj.
Lăcrămioara se deplasa către Bucureşti alături de părinţii şi cei doi copii ai săi moment în care, în faţa ei, s-a petrecut nefericitul eveniment.

A oprit maşina, şi-a lăsat copiii în grija bunicilor şi a fugit într-un suflet să le ajute pe cele 6 victime ale accidentului.

A cerut truse de prim ajutor celorlalţi oameni care opriseră şi, în acelaşi timp în care încerca să liniştească victimele care nu suferiseră leziuni foarte greve, şi-a pus în practică profesionalismul şi cunoştinţele medicale acumulate pentru a ajuta victimele care aveau nevoie urgentă de ajutor.

“N-a plecat până când nu s-a asigurat că toate victimele sunt în siguranţă. La final, cineva îi turna apă dintr-o sticlă să-şi spele mâinile de sânge...apoi şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi puţini sunt cei care ştiu despre fapta ei. Noi trebuie să îţi mulţumim Lăcrămioara pentru tot ce ai făcut ieri şi, cu siguranţă îţi vor mulţumi şi victimele când vor afla că tu ai fost cea care le-a întins prima mână de ajutor!”, au mai precizat reprezentanţii ISU Gorj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...