Actualitate

Circulaţie feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile (ninsoare abundentă şi pe alocuri viscolită), un număr redus de trenuri înregistrând la această oră întârzieri la sosire.

Pe raza regionalelelor CF Iaşi şi Galaţi sunt activate comandamentele regionale de iarnă, pentru următoarea perioadă, în care au fost anunţate fenomene meteo nefavorabile. Echipele de intervenţie la deszăpezire lucrează în ture, pentru a asigura permamenţa, personalul feroviar va acţiona, funcţie de necesităţi, cu utilaje speciale - drezine de intervenţie şi pluguri de zăpadă, pregătite să intervină.

Pe raza regionalelor CF Craiova, Bucureşti şi Timişoara sunt activate comandamentele locale (în staţiile mari) şi personalul feroviar acţionează şi intervine pentru ca circulaţia feroviară să se desfăşoare continuu şi în siguranţă.

Menţionăm că în această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova şi Timişoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...