Politică

PNL Vâlcea susţine antreprenoriatul

Miercuri, 09.01.2019, s-a desfăşurat primul curs din cadrul proiectului naţional Susţinem antreprenoriatul, organizat de OFL/PNL Vâlcea, coordonatorul la nivel naţional fiind doamna Cecilia Văduva, consilier judeţean al PNL Vâlcea. Aşa cum s-a anunţat şi pe 16 noiembrie anul trecut la deschiderea proiectului, scopul este transparentizarea paşilor care trebuie urmaţi pentru obţinerea de fonduri europene de către cetăţenii români în vederea deschiderii unei afaceri sau dezvoltării propriei afaceri.

30 de persoane au participat la cursul de ieri, tema abordată de formator fiind „Competenţe antreprenoriale - Paşi în deschiderea unei afaceri şi metode de bune practici în dezvoltarea afacerilor şi crearea de noi locuri de muncă”. Durata de desfăşurare a cursului este de o săptămână obiectivul final fiind definitivarea planului de afaceri pentru fiecare participant la curs.

Cecilia Văduva consideră că prin acest curs de competente antreprenoriale, PNL Vâlcea vine în sprijinul cetăţenilor care doresc să-şi înfiinţeze propria afacere sau vor să-şi dezvolte afacerea existentă şi au nevoie de pregătire suplimentară pentru ca demersul lor să aibă succes. Aceste cursuri gratuite au ca tema consultanţa în ceea ce priveşte competenţele antreprenoriale şi proiectarea unui plan de afaceri. De asemenea, participanţii au posibilitatea ca, ulterior, să poată accesa fonduri europene.

Organizatorii îşi propun să ajute şi să încurajeze cât mai mulţi vâlceni să îşi deschidă sau să îşi dezvolte propria afacere cu finanţare din fonduri europene.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...