Sport

Handbal feminin, Oltchim

Nechita şi Manea, optimiste înainte de plecarea în Danemarca

La conferinţa de presă desfăşurată azi, înainte de plecarea în Danemarca, Oana Manea şi Ada Nechita s-au declarat încrezătoare că Oltchimul va obţine sâmbătă un nou succes. ”Suntem încrezătoare, e un joc destul de greu la Randers, dar ne uşurăm munca dacă ne facem bine treaba în ambele faze. Ştiu că nicio echipă nu e în formă maximă, în grupa asta trebuie să câştigăm toate jocurile, cu o victorie la Randers ne uşurăm calificarea. Cred că în februarie-martie ar trebui să atingem forma maximă, am mai avut exemple în faţa noastră, cu Viborg sau Larvik, care în prima grupă ziceai că nici nu se califică”, a afirmat pivotul Oana Manea.
Extrema Ada Nechita crede că disputa de sâmbătă va fi cea mai grea din prima fază a grupelor. ”Urmează a treia victorie, sperăm să obţinem un rezultat bun în Danemarca. Jocul nostru foarte bun nu le-a lăsat pe nemţoaice să îşi facă jocul, e un lucru mare să iei doar 7 goluri într-o repriză într-un joc de Liga Campionilor. Am pregătit bine jocul din Danemarca, sperăm să avem o evoluţie bună. Randers joacă în mare viteză, va trebui să fim mai rapide ca ele, va fi cel mai greu joc din această grupă”, a declarat Nechita.
Partida Randers-Oltchim, din etapa a III-a a Grupei A din Liga Campionilor, se va disputa sâmbătă, 27 octombrie. EHF a delegat la acest joc doi arbitri croaţi, pe Matija Gubica şi Boris Milosevic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...