Administraţie

Breasta, cea mai noua localitate pe harta actelor de identitate în judeţul Dolj

În luna noiembrie 2018, Consiliul local Breasta a hotărât să-şi înfiinţeze un serviciu propriu de evidenţă a persoanelor pentru a oferi cetăţenilor săi posibilitatea de a-şi procura actele de identitate chiar în localitatea de domiciliu, iar peste câteva zile, de luni 14 ianuarie, acest obiectiv devine realitate.

Această realizare este posibilă cu sprijinul Consiliului Judeţean Dolj reprezentat prin Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, care continuă sprijinul autorităţilor locale pentru descentralizarea serviciilor de evidenţă a persoanelor, acţiune menită să contribuie la creşterea calităţii serviciilor şi la scăderea costurilor de timp şi de bani pentru fiecare cetăţean al judeţului nostru.

Chiar dacă până la îndeplinirea tuturor etapelor necesare ca acest serviciu să devină unul autonom mai este nevoie de timp, din 14.01.2019 cetăţenii comunei Breasta care doresc să obţină un act de identitate, se pot deplasa la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Breasta care îşi are sediul în aceeaşi locaţie cu Primăria Breasta, programul de funcţionare al serviciului fiind zilnic între orele 08.30-11.00.

Activitatea serviciului se va desfăşura sub directa coordonare a personalului specializat din cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, fructificându-se în mod eficient întreaga perioada de instruire a personalul propriu serviciului dar şi perioada până la care acest serviciu va deveni funcţional în mod autonom.

Pentru cererile care sunt însoţite de toate documentele necesare, actele de identitate se vor elibera în termen de o zi iar pentru situaţii deosebite, persoanele se pot adresa şi la sediul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj(mun. Craiova str. Vulturi nr. 9), unde actele de identitate se pot elibera chiar în aceeaşi zi.

Persoanele care doresc informaţii suplimentare se pot adresa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Breasta - tel: 0251 455 016 şi Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj - tel: 0351 437 038 sau 0351 437 039.

Următoarele ghişee de evidenţă a persoanelor ce se vor deschide în judeţul nostru în perioada următoare vor fi în localităţile Celaru, Bratovoieşti şi Valea Stanciului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...