Sub Lupă

La Craiova, medicii rezidenţi nu mai au masa asigurată!

Situaţie inedită la Craiova, acolo unde, printr-o adresă internă, semnată de directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, rezidenţilor care fac gărzi nu li se mai asigură masa.

Adresa a fost făcută publică pe Facebook, acolo unde internauţii au reacţionat extrem de dur la adresa ministrului Pintea şi a guvernanţilor, cărora le bat obrazul chiar cu propriile declaraţii. Aceştia spuneau că medicii care au plecat să lucreze în străinătate vor să revină în ţară, iar rezidenţii, că vor să muncească aici.

Adresa spitalului, cu numărul 953/08.01.2019, arată, însă, realitatea dură din sistemul românesc de Sănătate. Aceasta este adresată medicilor şefi de secţie.

„În atenţia colegilor de la SCJU CRAIOVA ce fac gărzi.. medici specialişti sau primari. Pentru că spitalul în care lucram, din motive ce ţin, asa cum înţeleg eu, de firma cu care se află în contract, nu asigură masa rezidenţilor, va îndemn pe toţi să refuzăm această masă, din solidaritate pentru rezidenţii noştri! Este o discriminare inadmisibilă la care nu doresc să fiu părtaşă! Masa mea o donez..voi ce alegeţi?”, a postat medicul Livia Davidescu pe pagina de socializare.

În spital sunt 100 de medici rezidenţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...