Actualitate

Doi copii din Slatina, mutilaţi de petarde

O fetiţă de 11 ani riscă să rămână oarbă din cauza unei petarde, iar un băiat s-a ales cu arsuri grave tot de la o petardă, amble cazuri fiind înregistrate la Spitalul Judeţean din Slatina, judeţul Olt.

Ieri, o fetiţă de 11 ani din Şerbăneşti a ajuns la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti după ce ochiul drept i-a fost traumatizat în urma exploziei unei petarde. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, copila ar fi găsit pe stadă o petardă neexplodată căreia i-a dat foc. Pentru că a întârziat să arunce petarda, aceasta i-a explodat în faţă, bucăţi din obiecitul pirotehnic lovind-o în ochi.

Medicii bucureşteni au introdus-o pe copilă direct în sala de operaţie şi încearcă acum să-i salveze ochiul traumatizat.
Un alt copil de aceeaşi vârtă, din Slatina, a golit praful dintr-un obiect pirotehnic pe o coală de hârtie şi s-a ascuns sub o pătură unde i-a dat foc. Flăcările i-au afectat faţa. Şi el a fost transferat la un spital bucureştean pentru ca medicii specialişti să-i salveze vederea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...