Inedit

Campiona mondială la culturim, premiată şi de primarul din Calafat-Dolj

Maria Lara Alexandra Popa, campiona mondială la culturism a fost premiată azi, şi de primarul din Calafat.

“Am fost onoraţi să primim astăzi vizita Campioanei mondiale la culturism, calafeteanca Popa Maria Alexandra, careia primarul municipiului Calafat, domnul Lucian Ciobanu i-am înmânat o cupă şi o diplomă de onoare pentru performanţa obţinută în cadrul INBA PNBA World Cup Natural Olympia 2018 din America. Emoţionată dar radiind de fericire, puternica noastră campioană a revenit în oraşul natal, vizitând locurile şi oamenii dragi din copilărie, depănând amintiri…însă afirmând continuu că doar prin muncă şi perseverenţă poţi să-ţi atingi orice obiectiv! Suntem mândri de tine şi îţi dorim mult succes în competiţiile ce vor urma!”, au postat reprezentanţii primăriei Calafat pe pagina de socializare.

Maria Lara Alexandra Popa, marea campioană mondială la culturism şi fitness, a revenit acasă săptămâna trecută. Prietenii au aşteptat-o pe aeroport cu un banner pe care au scris „Bine ai venit acasă, CAMPIOANA LUMII”. „Este un om excepţional, nu numai un sportiv excepţional. Pe toţi ne motivează, are o voinţă de fier, iar performanţele ei sunt absolut incredibile. Alţii muncesc ani întregi să ajungă aici, iar ea în două luni a câştigat tot”, a declarat Bogdan Spiridon, prietenul Larei.

Maria Lara Alexandra Popa are 31 de ani şi este Calafat. A plecat din ţară în urmă cu patru ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi-n România: a mers la sală. Lara îşi dorea să meargă la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. În luna februarie, l-a cunoscut pe Marco Addis, triplu campion mondial.

Românca a reuşit performanţa de a câştiga cinci dintre cele mai importante premii, în două competiţii desfăşurate America, una în California, iar cealaltă în Las Vegas. Lara a obţinut astfel Cupa Lumii la culturism şi fitness, precum şi o medalie de argint, una de bronz şi două carduri Pro.
Maria Lara Alexandra Popa va participa în ianuarie la competiţiile din Grecia, iar apoi vrea să ajungă la cele din Australia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...