Inedit

Gospodarul fără pereche din Bobiceşti-Olt, Moş Crăciun pentru copii săraci

Mai mulţi copii care provin din familii cu situaţie materială precară au primit cadouri de la haiducul Dan Dicu, fostul concurent de la Gospodar fără pereche, emisiune difuzată de Pro Tv.

Copiii l-au răsplătit, la rândul lor, pe Moş recitându-i poezii şi cântându-i colinde.

Mulţi s-au întâlnit pentru a doua oară cu Moşul, Dan Dicu, cel care a apelat din nou la prieteni şi cunoscuţi pentru a aduce belşugul şi pe masa celor care nu-şi permit alimente de calitate nici măcar de Sărbători.

Dan Dicu, cel cunoscut drept „haiducul de la Bobiceşti“, dar şi pentru că a participat la emisiunea Gospodar fără pereche de la Pro tv a lăsat pentru o seară caii şi a ajuns în mai multe sate cu o maşină de transport, poposind la aproximativ 40 de familii.

Cadouri au primit şi copiii despre care Moş Crăciun a aflat că au rezultate bune la învăţătură. A reuşit să strângă şi diverse bunuri, haine, electronice şi alte lucruri, pe care le-a împărţit copiilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.02.2019 - 17:18Anonim:Gospodarii din Bobiceşti să-şi pună şi odraslele la munca, la ceva util şi să nu-i mai trimită la posibilele meditaţii pentru sex la posibili profesori pensionari pedofili de matematica din Balş.Ha ha ha ha ha.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...