Inedit

Olteanca cu trup perfect a venit acasă, la Craiova

Maria Lara Alexandra Popa, marea campionă la fitness a venit aseară, acasă, la Craiova, unde prietenii au aşteptat-o în aeroport cu un banner pe care au scris "Bine ai venit acasă, CAMPIOANA LUMII".

"Este un om exceptional, nu numai un sportiv excepţional. Pe toţi ne motivează, are o voinţă de fier, iar performanţele ei sunt absolut incredibile. Aţii muncesc ani întregi să ajungă aici, iar ea în două luni a câştigat tot", a declarat Bogdan Spiridon, prietenul Larei. "Este păcat că cei din Federaţia Română de Culturism nu au promovat-o deloc. Este trist că în România nimeni nu o cunoaşte. Avem un om atât de valoros printre noi", a spus şi Oana Purcaru, o altă prietenă de suflet. "Lara este un om atât de frunos. Emană fericire în jurul ei. Este veselă, pusă pe şotii, i-a cucerit pe americani şi suntem tare mândri", a adăugat şi Alina Angheloiu, prietena care aştepta-o pe aeroport cu un tort.

Maria Lara Alexandra Popa are 31 de ani şi este din Craiova. A plecat din ţară în urmă cu patru ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi-n România: a mers la sală. Lara îşi dorea să meargă la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. În luna februarie, l-a cunoscut pe Marco Addis, triplu campion mondial.

Lara este un nume cunoscut în America. În doar două luni a reuşit performanţe uluitoare. „Eu am vrut să merg la competiţii regionale de bodybuilding şi fitness, dar antrenorul a zis: mergi direct la mondiale! Mi-am făcut bagajul şi am plecat în America. Singură! M-am luptat cu 60 de ţări, iar pe podium au vrut să-mi aducă steagul Italiei pentru că era locul de unde figuram că vin. Le-am spus: sunt româncă, daţi-mi tricolorul meu!“.

„Pot spune, ca anul 2018,a fost cu siguranţă anul meu! Si pot spune ca este doar inceputul!☝️?rezultate obţinute în 10 luni... pasiune dusă la extreme!”, a mai spus tânăra atunci când ţi-a postat pe facebook toate medaliile.

Maria Lara Alexandra Popa va participa în ianuarie la competiţiile din Grecia, iar apoi vrea să ajungă la cele din Australia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...