Sport

Fotbal, Liga a 2-a, CSM Rm. Vâlcea

Vali Velcea: Mi-au plăcut Vătăjelu şi Neagoe, au calităţi

Antrenorul Timişoarei spune că Alin Artimon trebuia păstrat la Vâlcea

La conferinţa de presă desfăşurată după jocul CSM-ACS Poli 0-2, antrenorul Timişoarei, Vali Velcea, a discutat despre meci, dar şi despre problemele din fotbalul vâlcean. ”Am controlat jocul de la un cap la altul, a fost primul nostru joc în care s-a văzut aceeaşi cadenţă de la început la final, nu am slăbit deloc ritmul. Pe lângă cele două goluri, am mai avut câteva ocazii semnificative, mai suferim la finalizare, mai avem minusuri în fiecare compartiment, dar de aceea suntem puşi, să corectăm şi să arătăm un joc plăcut şi eficient. Poli este o candidată la promovare, important este să ţinem ritmul. Damila este o contracandidată serioasă, am avut un joc greu acolo, etalează un fotbal calitativ, au jucători buni”.
Antrenorul Timişoarei a remarcat şi doi jucători vâlceni. ”Mi-a plăcut Vătăjelu, este un jucător cu reale perspective, care cochetează cu loturile de juniori. Văd că lotul CSM-ului s-a schimbat, este o perioadă de frământări pentru Vâlcea, mi-a plăcut şi Neagoe, o tânără speranţă de la Craiova, cu reale calităţi”.
Velcea regretă că nu l-a avut adversar pe prietenul său, Alin Artimon. ”Nu cred că Alin este de vină că a plecat, dacă este atât de apreciat aici, este de vină Vâlcea că nu l-a ţinut. Sunt prieten cu el, nu este aşa de pretenţios, nu cred că a cerut vreo vilă, clubul trebuia să facă minimul necesar să îl ţină, el putea crea un echilibru”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...