Ultima Oră

Se închid şcolile în Gorj

Ca urmare a condiţiilor meteorologice extreme din ultimele 48 de ore (căderi masive de zăpadă), dar şi a prognozei meteo care vizează municipiul Târgu Jiu în următoarea perioadă şi care prevede ninsori abundente, dar şi în urma problemelor care au apărut la reţeaua de alimentare cu energie electrică a municipiului Târgu Jiu, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit astăzi, a aprobat ca în ziua de 17 decembrie cursurile din unităţile şcolare (cu excepţia grădiniţelor şi creşelor) să fie suspendate, iar hotărârea va fi transmisă Instituţiei Prefectului Judeţului Gorj şi Inspectoratului Şcolar Judeţean.

De altfel, ca urmare a vremii nefavorabile, toate utilajele de deszăpezire disponibile au fost scoase pe străzile din Târgu Jiu. Primăria Municipiului Târgu Jiu recomandă proprietarilor de autoturisme să parcheze în aşa fel încât să nu obstrucţioneze intervenţia acestor utilaje. De asemenea, persoanele fizice şi juridice sunt rugate să îndepărteze zăpada din faţa locuinţelor, blocurilor şi spaţiilor comerciale pe care le administrează. Se intervine cu prioritate pentru eliberarea principalelor artere din oraş, a căilor de acces către spitale şi pentru eliberarea rutelor mijloacelor de transport în comun. Angajaţii Edilitara au fost solicitaţi în diverse zone din municipiu pentru îndepărtarea copacilor prăbuşiţi sub greutatea zăpezii. Prioritare sunt intervenţiile de eliberare a căilor de acces. Parcul Central ”Constantin Brâncuşi” a fost închis.

Cu privire la sesizările primite din partea cetăţenilor referitoare la problemele sistemului de alimentare cu energie electrică, Primăria Municipiului Târgu Jiu a solicitat echipelor companiei CEZ să intervină pentru remedierea acestora.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...