Eveniment

Şapte copii de la Academia FC U Cluj Luceafărul s-au intoxicat la un hotel din Craiova

Jucau într-un campionat de fotbal în Bănie

Şapte copii au ajuns la spital, după ce au mâncat la un hotel din Craiova unde erau cazaţi. Ei participau la un campionat de fotbal.

“Veştile sunt şi triste..., din păcate. Aseară, după masă de cina 7 copii au avut stări de vomă şi diaree. Copiii au fost luaţi cu salvarea şi duşi la spital, unde 4 au rămas în perfuzii până dimineaţă !!!! Rezultatul analizelor... toxinfecţie alimentară!!!
Din păcate nu am găsit înţelegere la echipa adversă să amânăm jocul de dimineaţă care era programat la ora 9. Copii au ieşit din spital la ora 7-8 când abia le-au scos perfuziile din mână!!!!! Am jucat... am câştigat!!!!!!! Rămâne un semn de întrebare... de ce din sute de persoane care au mâncat la acest hotel unde suntem cazaţi noi şi echipa Lps Timişoara, doar la copii noştri a apărut această toxinfecţie alimentară ?????? Pe rol a intervenit politia si persoanele abilitate pentru a face lumină în acest caz !!!! Mulţumim reprezentanţilor FRF care aseară au fost la copii în spital şi au fost alături de noi în demersul de a amâna acest joc, dar nu se putea fără acordul echipei din Vaslui....de Fair Play oare a auzit domnul antrenor?????? Felicitări copiilor care în acest ultim joc au întors rezultatul de la 0-1 şi au obţinut o victorie extrem de muncită şi meritată!!!!
Bravo Gigi... bravo Gufi şi Cosmin!!!!!! După masă vom juca Finala Naţională !!!!
Vom transmite live text aici, pe această listare!!!!!! Vă iubim copii minunaţi....suntem cu sufletul alături de voi!!!!”, au spus reprezentanţii clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...