Actualitate

Liftiera care a cerut o plasă cu cadouri şi-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul Clinic Judeţean Craiova, care ar fi cerut o plasă cu cadouri destinate copiilor cu cancer şi-a dat azi demisia. Aceasta le-a spus, marţi, reprezentanţilor unităţii medicale că a făcut o glumă. Aceştia au decis ca orice donaţie de acum înainte să se facă la spital doar cu programare.

O comisie de disciplină din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova a analizat0, situaţia prezentată pe Facebook de un inginer al unei companii din Dolj, care a precizat că, în momentul în care a mers la Secţia de Oncologie, pentru a le oferi cadouri copiilor internaţi în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri.

“Vă aducem la cunoştinţa că liftiera acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniţi la spital sa aducă daruri pentru copiii bolnavi, şi-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia.
Deşi domnul care a făcut acuzaţiile pe o reţea de socializare nu a venit sa depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna şi-a prezentat demisia când a fost audiată in Comisia de disciplină. Facem un apel către toţi cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgentă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook poveşti... unele adevărate, altele nu.
Cu toţii ne dorim un sistem sanitar mai bun şi consideram că putem reuşi doar împreuna. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaţilor, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzaţii nefondate venite din mediul online”, suţin reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...