Actualitate

Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare la reţeaua de apă potabilă existentă pe strada Stolniceni, din PE D 200 mm, a conductei nou executată, din PE D 200 mm, pentru alimentare străduţă laterală Stolniceni, vă comunicăm următoarele:

În data de 13.12.2018 între orele 1000– 1600 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în municipiul Rm Vâlcea, pe strada Stolniceni (de la MANTZARIS Europlast SRL până la intersecţia cu Colonia Nuci), Colonia Nuci şi în Comuna Mihăeşti (zona Negreni, Buleta, Bârseşti).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât şi în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.


Compartimentul mass – media al Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...