Sport

FC Olt nu-şi găseşte cadenţa nici cu Papură

Echipa din Slatina a fost învinsă în intermediara de astăzi de nou-promovata Corona Braşov şi s-a depărtat şi mai mult de locurile promovabile

Deşi, la începutul sezonului era cotată cu şanse la promovare, FC Olt Slatina rămâne cu o singură victorie în campionat, obţinută în etapa a III-a, scor 3-0 cu FC Maramureş Baia Mare. În urmă cu două runde, după egalul de pe propriul teren cu CS Mioveni (1-1), FC Olt se despărţise de antrenorul Dan Oprescu, iar la meciul de debut Corneliu Papură remizase la Alba Iulia, scor 1-1 cu Unirea.
Astăzi, tehnicianul craiovean a pierdut pe Stadionul "1 Mai”, 0-2 cu surprinzătorul lider din Seria Vest, Corona Braşov. Scorul a fost influenţat şi de decizia arbitrului din minutul 3, care l-a eliminat pe atacantul Cătălin Crăciun, pe motiv ca l-a lovit, în săritură, cu cotul, pe Rareş Forika. Oaspeţii s-au impus pe final, prin golurile lui Bogdan Marinescu ('72) şi Marius Ene ('77, foto)


FC Olt Slatina va sta etapa viitoare, iar pe 3 noiembrie va juca la Damila Măciuca.

FC Olt Slatina – Corona Braşov 0-2 (0-2)

Marcatori: Bogdan Marinescu ‘72, Marius Ene ‘77

Slatina: Bordea (cpt) - Dima, Cruşoveanu (‘70 Şerban), Cosic, Giurcă - Quist, Pribac, Bancu, Anghelina (‘75 Vâlcică) - D. Ene (‘80 Sălăjan), Crăciun.
Antrenor: Corneliu Papură.

Corona Braşov: Marc - Martac, Forika, Damian, Avram – Leonte (82 Popa), Munteanu, Stere (cpt), S. Marin (‘60 Pastor) - Stîngă, B. Marinescu (‘75 M. Ene)
Antrenor: Daniel Bona.


Arbitri: Mihai Ene (Bucureşti) – Florin Păunescu şi Marius Badea (ambii din Rm. Vâlcea)
Stadion „1 Mai”, Slatina, spectatori 1000

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...